Miksikä tuota nyt sanos? 
Itse pääosin ajattelen että hassunkurista, lapsellista (ihanaa) viihdykettä. Tämä FB. Vastaa niitä lapsuuden ystäväni-kirjoja. Kaikki 300 lähintä ystävää on kirjannut mieltymyksensä ja toiveensa ja niitä minä voin sitten käydä silmäilemässä. Että missä on tähtäin. Mitä nyt ja mitä eilen. Mitä suunnitelmissa huomiselle. Tai josko jossain tulevaisuuden eventissä olis tuttuja osallistujia, jos osallistuis. Jos. Mutta ei tartte. Kakarana olisi ollut aivan huikeaa että kirja päivittyisi ilman että mustekynällä kirjoitettu tarvitsee sutata ja aina vaan pienemmällä ja pienemmällä tekstillä sepustaa sivuun muuttuvat lempiruoat, kirjat ja hartaimmat toiveet. Vai pysyikö se lottovoitto siellä aina vaan.

Joskus häpeilen sanoa että olen facebookissa. Mikä siellä olemisessa on niin pahaa? Mitä häpeän? Sitäkö että en olekaan erikoinen, se joka viimeisenä hankki kännykänkin. Vähenevässä määrin asiaa yritän piilotella. Tämähän on aivan helvetin kätevää. Kavereita näkee useammin kuin koskaan. Eikä tarvitse edes keittiöstä liikahtaa. Info tapahtumista ja uutisista tulee pöytään kuin Manulle illallinen. Ruokajuomaksi rujoja kuvia. Mitä sitten.  

Sitten on tämä joukko joiden häpeä on painavampaa. Toistavat kokevansa ahdistusta toisten sivujen tiirailusta. Miksi? Kyllä sinne jokainen tiirailtavaksi asettuu ihan vapaaehtoisesti. Sitä varten sinne on tiedot lyöty ja albumit avattu. Katsokaa. Tämmöistä meillä. Tästä tykätään ja tänne mennään. Täältä tultiin. Lämmintä oli ja Pedro lauloi jälkiruoaksi serenadin. Tässä me sen kanssa juodaan mojitot. Loma on loppu. Nyt ottaa päähän ja nyt taas ei. Tämmöstä elämää. Katsokaa. Tykätkää ja lohduttakaa. Antakaa voimaa ja hauskuuttakaa. Kehukaa vähän. Naurakaa mun hyvälle jutulle. Levittäkää kuvaa. Tiirailijoiden toinen mantra, minä en sinne koskaan mitään päivitä, ei ole kauhean hätkähdyttävä.  Mitä sitte. Oma asia. Kyllä siellä päivitellään ihan tarpeeksi. Jokaisen 10 - 1000 kaverilla riittää kyllä kommentoitavaa. Ei tartte. Siinä on se hyvä puoli. Ei tartte tiirailla, ei tartte osallistua. Ei siellä tartte olla. Ei sieltä tartte poistua. Ei sitä tartte ottaa niin vakavasti.
Klikkaa vaan jaa.  Tai sitten ole ihan vapautuneesti tyhjiä-poissa.